Eetwinkel met Asian food court

Stach, de eigentijdse Amsterdamse buurtwinkelketen, heeft onlangs een XL eetwinkel met Asian food court geopend aan Overtoom 112 in Amsterdam. Natuurlijk kun je hier terecht voor het welbekende assortiment van Stach, maar het is ook dé nieuwe hotspot voor lekkere en gezonde Aziatische maaltijden zoals soep, sushi, salades, poke bowls en springrolls. Alle gerechten worden midden in de winkel vers voor je bereid aan een grote U-vormige counter.

02.02.2017 | ... x bekeken

© Stach
© Stach
© Stach
© Stach

Dertiende eetwinkel in 2 jaar tijd

Je kunt achter in deze XL-winkel van Stach plaatsnemen en direct genieten van je Asian food of je neemt het lekker mee naar huis. Naast de Aziatische gerechten vind je er ook de verse kant-en-klaar gerechten, koffie, biologische brood en andere ‘good food’ waar Stach bekend om staat. En zoek je een lekker toetje? Kies uit de vele zoete lekkernijen zoals carrot cake, chocolade en pumpkin bread.

Twee jaar geleden opende Stach haar eerste eetwinkel in Amsterdam vol gemaksproducten voor thuis of ’to go’. Deze nieuwe Asian Foodcourt is de dertiende eetwinkel van Stach.

© Stach
© Stach