Op de rol met Supreme LA: skateboarden als bindmiddel

Supreme, het streetwearmerk dat sinds 1994 de wereld van fashion en skatecultuur domineert, heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met hun indrukwekkende flagshipstore in Los Angeles. Gelegen aan de bruisende Sunset Boulevard, is dit niet zomaar een winkel. Het is een ongeëvenaard trefpunt waar skaters en streetwear-liefhebbers samenkomen om hun passie te delen. Deze locatie gaat verder dan verkoop; het speelt in op hedendaagse retailtrends door een community building en retail playground ervaring te bieden. Of je nu jong bent of oud, de LA flagshipstore trekt eenieder aan die zich verbonden voelt met het Supreme-gevoel.  

25.05.2023 | ... x bekeken

© SUPREME
© SUPREME

Skatecultuur ontmoet esthetiek

De store van Supreme in LA breekt met traditionele retailconcepten en omarmt de trend van retail playground. Bezoekers worden meteen gegrepen door de zwevende skatebowl, een ontzagwekkend kunstwerk ontworpen door Steve Badgett’s Simparch. Het nodigt uit om je skate skills te laten zien, en stimuleert de interactie tussen klanten. Kunst van kunstenaars zoals Mark Gonzales, Nate Lowman, Josh Smith, Fuck This Life en Neckface voegen een extra visueel spektakel toe, waardoor de ruimte niet alleen dient om producten te verkopen, maar ook om bezoekers te inspireren en te entertainen.

Gedreven door skates
Supreme Los Angeles legt de nadruk op community building, een cruciale trend in de huidige retailwereld. Het doel is niet alleen om producten te verkopen, maar ook om een sterke band met hun klanten op te bouwen en ze een gevoel van exclusiviteit en verbondenheid te geven. Dit wordt versterkt door de verkoop van gelimiteerde oplages en speciale items ter ere van de opening van de nieuwe flagshipstore. De ruimte functioneert niet alleen als winkel, maar ook als een ontmoetingsplaats voor klanten die er trots op zijn dat ze deel uitmaken van de unieke Supreme-groep.

Dus, klaar om je skate skills te laten zien? De Supreme store in LA is jouw playground!

© SUPREME
© SUPREME
© SUPREME
© SUPREME