Ontmoetingsplaats voor echte denim lovers...

In maart 2015 opende modeconcern Only For Men een spraakmakende high fashion denimstore in de Bakkerstraat in Reusel: The Bakery. De nieuwe conceptstore is gericht op denim lovers die gaan voor karakter en eigen signatuur, en het is een ontmoetingsplaats waar je terecht kan voor je dagelijkse brood, maar ook voor je krantje, drankje, denim accessoires of om gewoon even geïnspireerd te raken.

16.06.2015 | ... x bekeken

The Bakery
The Bakery
The Bakery
The Bakery
The Bakery
The Bakery
The Bakery

Denimspecialisten annex warme bakkers

The Bakery is een letterlijke combinatie van een high fashion denimstore en een ambachtelijke bakkerij mét bakkerswinkel. De collectie van The Bakery bestaat uit denim en aanverwante producten van hoge kwaliteit, voor mensen die alles in het leven op hún manier willen doen. Denimspecialisten annex warme bakkers die het denimbloed door de aderen hebben stromen weten wat een denim freak wil want ze zijn het zelf ook. Je aankoop krijg je mee in een speciaal ontworpen The Bakery broodzak.

Ambachtelijk interieur
De winkel is gevestigd in een voormalige authentieke bakkerij en heeft die ambachtelijke sfeer volledig behouden. Zo beschikt de winkel over een grote oven, een werkplaats waar klanten hun jeans kunnen laten repareren en liggen er bakkersproducten verspreid door de hele winkel. Interieurelementen als de 150 jaar oude vloer van de entree uit een school, het plafond afkomstig uit een klooster, ook de fabriekslampen boven de balie zorgen voor een authentieke sfeer.

De winkel maakt deel uit van de nieuwe Fashion Square ‘De Brinck’ in Reusel. Een totaalconcept van mode, food en lifestyle dat eveneens in maart werd gelanceerd.

The Bakery
The Bakery
The Bakery
The Bakery
The Bakery
The Bakery
The Bakery