Multifunctionele conceptstore

The Store is een conceptstore in hartje Berlijn met een inspirerend aanbod van mode, muziek, kunst en lifestyle. Je vindt er op 2.800 m2 exclusieve items die speciaal geselecteerd zijn door de Britse creative director Alex Eagle. Verder kun je ‘healthy lifestyle’-food eten in The Store Kitchen, exclusieve events bezoeken in The Store Studio en zelfs naar de kapper gaan.

12.02.2018 | ... x bekeken

© The Store
© The Store
© The Store
© The Store
© The Store

Curatorschap

The Store is een multifunctionele ruimte waar je vaker wilt komen om tijd door te brengen zonder de druk om te kopen. De conceptstore werkt samen met curator Alex Eagle die ook in Londen een populaire boetiek heeft. Eagle selecteert voor The Store modestukken van nationale én internationale labels, meubels, planten, muziekplaten, boeken en meer.

The Store Kitchen
In het restaurant The Store Kitchen stellen Johnnie Collins en Tommy Tannock het menu samen. Collins en Tannock zijn al bekend in de Londense eetscène en hebben nu als doel de Duitse hoofdstad te veroveren. Ze werken waar mogelijk met lokale producenten en gaan voor biologische producten. Je kunt in The Store Kitchen dan ook genieten van ‘healthy lifestyle’-food, zoals creatieve salades, versgeperste sappen en zelfgemaakte granola.

Soho House
The Store is gevestigd in Soho House Berlin. Soho House is in 1995 opgericht in Londen als private members’ club voor mensen in de creatieve industrie. Sindsdien heeft Soho House clubs, restaurants, bioscopen, werkplekken, spa’s en hotels geopend in heel Europa en Noord-Amerika. Hoewel een lidmaatschap voor Soho House is vereist, is The Store voor iedereen toegankelijk.

Fotografie door The Store.

© The Store
© The Store