Playful membership

The Wonder is een plek in New York waar gezinnen terecht kunnen voor quality time met elkaar, om te ontspannen of om andere gezinnen te ontmoeten. Voor The Wonder heb je een abonnement nodig, waarmee je toegang krijgt voor het hele gezin. Met het abonnement kun je maandelijks een maatje meenemen en heb je toegang tot diverse ruimtes en activiteiten. Zo heb je onder andere een playspace, een lounge, een café en grownups-only werkplekken.

23.07.2019 | ... x bekeken

© The Wonder
© The Wonder
© The Wonder
© The Wonder
© The Wonder

Diverse ruimtes en activiteiten

The Wonder is opgezet door twee New Yorkse moeders die een ruimte wilden creëren voor ouders en gezinnen die op zoek zijn naar gemeenschap en verbinding. In de ruimte zijn grownups-only werkplekken aanwezig, zodat je rustig kunt werken terwijl je kind meedoet aan een activiteit. Met uitzondering van deze ruimte wordt het gebruik van je telefoon ontmoedigd en staat aandacht voor je kind en andere ouders voorop. Er is een lounge waar je kunt relaxen en kletsen met andere ouders, een spelletje kunt spelen of een film kunt kijken. Daarnaast is er een café met een all-day menu voor kinderen en volwassenen, een nursery waar je in een rustige omgeving tijd kunt doorbrengen met je baby en borstvoeding kunt geven, een playspace waar je kind zich kan uitleven, classrooms waar jij en je kind diverse lessen kunnen volgen, een ‘reading ninja’ bibliotheek en een ruimte waar je de kinderwagen schoont kunt laten maken.

Er zijn genoeg activiteiten aanwezig voor kinderen en volwassenen waaronder ‘Saturday Afternoon Disco’, waarbij een DJ muziek draait en je samen met je kind kunt dansen. (Pop)-art classes, waar beroemde artiesten en kunstenaars de kinderen meenemen in hun leven. Elke vrijdagavond is er ‘The Happiest Hour’ waarbij de activiteiten variëren van wijnproeverijen tot haarworkshops, zodat je relaxed je weekend in gaat terwijl je kind zich kan uitleven in de playspace. Ook zijn er kookactiviteiten, educatieve workshops en knutselavonden. Bij iedere ruimte en activiteit staat recreatie, experience en contact tussen alle leeftijden centraal.

 

© The Wonder
© The Wonder
© The Wonder
© The Wonder