Moments of curiosity

In 1706 opende Thomas Twinings een theewinkel op 216 Strand in Londen. Meer dan 200 jaar later is de winkel er nog steeds. De lichte, moderne winkel is er volledig op gericht om het theemerk te ontdekken via verhalen en interactieve content. Zo zijn er vier ‘moments of curiosity’, is er een thee tasting bar én een private tasting bar waar je masterclasses kunt boeken.

07.10.2020 | ... x bekeken

© Twinings
© Twinings
© Twinings
© Twinings

Verschillende merkzones

De winkel is zowel gericht op toeristen als echte liefhebbers van het merk. Er zijn vier merkzones genaamd ‘moments of curiosity’ en deze laten je op ontdekkingstocht gaan naar Twinings. In de ‘Pioneering Spirit’ krijg je een inkijkje in de geschiedenis van het merk. Vervolgens kun je, je verdiepen in het ethische programma van Twinings. Je stopt een postkaart in een houten frame waarna je op het digitale scherm informatie krijgt over een van de initiatieven van Twinings om de gemeenschappen waar hun thee vandaag komt te helpen.

In de Blenders Stories zone maak je kennis met de Master blenders van Twinings. Ze vertellen je over hun favoriete smaak en verschillende bereidingswijzen. Als je dorst hebt gekregen van al deze informatie, kun je terecht in de tasting bar. Deze is omgeven door een groot digitaal scherm met beelden van theeplantages. In de kelder vind je de private tea tasting bar waar je een masterclass of privé event kunt boeken. Deze ruimte heeft een hele andere sfeer met donkerblauwe muren en schilderijen van de Twinings familie.

© Twinings
© Twinings
© Twinings