Gepassioneerde reiswinkel boordevol inspiratie

Voyageurs du Monde is een reiswinkel in het centrum van Parijs. De focus ligt hier op het optimaal inspireren van de reiziger. Met 1.800 m2 verdeeld over 3 verdiepingen, is dit de grootste ruimte in Frankrijk die gewijd is aan reizen. In deze bijzondere omgeving helpen gespecialiseerde reisadviseurs met het kiezen van een vakantiebestemming en het plannen van een volledige reis. Urban weekends, een culturele of ontspannende ontsnappingsreis à la carte, individueel of samen...

13.07.2017 | ... x bekeken

© Voyageurs du Monde
© Voyageurs du Monde
© Voyageurs du Monde
© Voyageurs du Monde
© Voyageurs du Monde

Better business

Deze vestiging van Voyageurs du Monde is opgedeeld in verschillende werelddelen. In ieder hoekje vind je een andere specialist waar je de meest prachtige reizen kan boeken. Van iedere geboekte reis wordt een marge gedoneerd aan stichting Insolites Batisseurs die zich inzet voor het herbossen van gebieden die het hard nodig hebben.

Het reisbureau is gecombineerd met een boekhandel en een winkel. In de boekenwinkel worden exposities gehouden en delen sprekers de meest prachtige ervaringen. In de winkel aan de overkant koop je de mooiste reisobjecten. Dus twijfel je nog over een vakantiebestemming? Laat je informeren, inspireren en onderdompelen in andere culturen bij Voyageurs du Monde.

© Voyageurs du Monde
© Voyageurs du Monde