Laat je verrassen in deze flagshipstore

In de nieuwe flagshipstore wordt verdeeld over 3 verdiepingen het grootste collectieaanbod gepresenteerd van alle WE Fashion-winkels. Naast een ruim aanbod kunnen klanten ook kennismaken met het achtergrondverhaal van WE Fashion en de duurzaamheidsdoelstellingen van het modemerk. De winkel is er verder op gericht om een verrassende en vooral zorgeloze winkelervaring te bieden met behulp van smart technology.

30.11.2020 | ... x bekeken

© WE Fashion
© WE Fashion
© WE Fashion
© WE Fashion

Een totaal nieuw winkelgevoel

High tech-snufjes
De gloednieuwe winkel van WE Fashion bevat enkele high tech snufjes. Zo kun je in het pashokje om stylingadvies vragen door op de ‘press for help’-knop te duwen. Een stylist komt je vervolgens helpen om een boost te geven aan je persoonlijke stijl, of om simpelweg een andere maat voor je te pakken. Daarnaast is er voor kinderen een REELS en TikTok-paskamer en is er een social media-paskamer. Daar vind je een ringlamp, telefoonhouder en diverse backdrops waarmee je gelijk een leuke foto of OOTD kunt maken.

Je hoeft in deze winkel ook niet meer in de rij bij de kassa te staan, maar je kunt eenvoudig afrekenen bij de servicepoints die staan verspreid over de hele winkel. Daarnaast is er een instore pick-up point voor online bestellingen, en next day delivery voor WE is ME-members. Ook worden er accessoires digitaal tentoongesteld die door het scannen van de QR-code direct besteld kunnen worden. Verspreid over de hele winkel hangen ook nog veertig grote digitale schermen met daarop o.a. social media feeds. Deze zijn er om de klant te inspireren waardoor ze hun eigen stijl kunnen verrijken.

Een duurzame toekomst
Klanten die via het trappenhuis van de begane grond naar de eerste verdieping lopen ervaren het achtergrondverhaal van WE Fashion en het merk door de jaren heen. Zo is de muur o.a. gevuld met oude en nieuwe campagnebeelden. In de gang van de eerste naar de tweede verdieping kunnen klanten meer te weten komen over de stappen die WE Fashion zet richting duurzaamheid. Zo is het katoen van de collecties inmiddels al 100% duurzaam en is er bij het ontwerp van de winkel gekozen voor duurzame materialen.

© WE Fashion
© WE Fashion
© WE Fashion
© WE Fashion
© WE Fashion
© WE Fashion
© WE Fashion
© WE Fashion