Unieke samenwerking

WeWork transformeert wereldwijd gebouwen in inspirerende co-working spaces. Om bekendheid te geven aan de opening van haar eerste locatie in Frankrijk, vroeg WeWork de bekende Franse designer Sam Baron om bij zijn 20 favoriete boekenwinkels, galerijen en conceptstores in Parijs zijn 35 favoriete objecten te selecteren die een werkruimte inspirerender maken. Baron’s unieke selectie ‘Trésors Quotidiens’ kun je bewonderen bij WeWork in Parijs. Je krijgt dan een plattegrond mee van Parijs, waarop precies staat aangegeven waar je alle schatten kunt kopen.

14.09.2017 | ... x bekeken

© WeWork
© WeWork
© WeWork
© WeWork
© WeWork

Inspiratie

WeWork en Baron hebben als missie om de hardwerkende ‘startuppers’ tussen het werk door even af te leiden en te inspireren. Onder de geselecteerde objecten van Baron bevinden zich een peperdure aansteker van Cartier, eigenaardige paperclips van House Doctor en de iconische theepot met snor van Fornasetti. Met deze samenwerking geeft WeWork een mooie invulling aan haar peilers ‘samenwerken’ en ‘inspireren’.

WeWork is een wereldwijd netwerk van inspirerende en creatieve co-working spaces op ruim 150 locaties in 15 verschillende landen waar bedrijven samen werken en groeien.

Fotografie door WeWork/Thomas Chéné, WeWork/Benoit Florencon en Designboom.

© WeWork
© WeWork
© WeWork
© WeWork
© WeWork