Crossmarks team versterkt met project manager Renate

2.11. 2017 | 4068 x bekeken

Perfectionistisch, positief én een doorpakker. Dat is onze “organiser” Renate. Onder haar bewind zijn projecten tot in de puntjes georganiseerd. De klant hoeft zich nergens druk om te maken. Renate weet precies wat ze doet.

Renate in het kort:

Waar mag men jou ’s nachts voor wakker maken?
Eigenlijk ben ik dol op slapen. Maar vooruit, mijn luikjes gaan altijd met liefde open als er een leuke trip op de planning staat of mijn 2 dochters aan mijn bed staan.

Waar word je heel blij van?
Het geluk van mijn meisjes. Als zij stralen, straal ik mee. Verder word ik blij van lekker eten, quality time met het gezin en mijn vrienden. Ik houd ervan de wereld te ontdekken en ben dol op lezen en dansen. Ook ontdek ik graag nieuwe series en films op Netflix.

Waar word je helemaal niet blij van?
Als ik een stuk maand overhoud aan het einde van mijn salaris. De wasmand zonder bodem. Het ontbreken van sport discipline waardoor ik structureel mijn sportschool sponsor.

Wat is dagelijks je grootste dilemma?
Een kwartiertje langer blijven liggen of beginnen met ontbijten (wat ik nooit doe). Met chips op de bank Netflixen of toch even naar de sportschool (wat ik nooit doe).

Wat weten je collega’s nu nog niet, maar binnenkort wel?
Ik heb een (stijl)dansdiploma en ben stiekem een ongelofelijke hartige snoepkont. Maar als grote primeur: ik heb het Luchtvaart College voltooid en ben 3 jaar lang stewardess geweest.

Al het nieuws
Het nieuwe Bike Totaal wil dat iedereen ‘m pakt
Lees verder
Hoe blijf je als winkelier succesvol? Onze Strategy Director geeft tips
Lees verder
Een nieuw restaurantconcept voor La Place
Lees verder