Gezellige en inspirerende aftrap van 2016

8.01. 2016 | 2231 x bekeken

Kennis delen we graag. Daarom hebben we tijdens ons nieuwjaarsevent onze visie op de nieuwste ontwikkelingen en trends in de retail gedeeld. De tien gepresenteerde retailtrends zijn trends waar u als professional en als consument in 2016 niet omheen kunt. De trends en inzichten zijn voortgekomen uit onze research en ontmoetingen die we de afgelopen jaren in dit boeiende vak mochten hebben.

Om het event nog feestelijker te maken hebben we tijdens de borrel ook nog iets leuks weggegeven. Namelijk een strategische retailtour op maat langs geselecteerde retailers van nu, om onder andere de tien trends in de praktijk te ontdekken. De inspiratietours die Crossmarks al enige tijd verzorgt zijn altijd actueel en relevant voor retailformules. Dit omdat de retailtour aan de hand van uw strategische vraagstukken op maat gemaakt wordt. Naast het bezoeken van retailformules in het binnen- en/of buitenland worden er ook inhoudelijk relevante cases behandeld. Zo kunt u uiteindelijk makkelijk de vertaling maken naar uw eigen concept.

Benieuwd naar de tien retailtrends voor 2016? Houdt dan onze blogartikelen en social media-kanalen in de gaten. Crossmarks wenst u een mooi en succesvol 2016!

_KIK5841

_KIK5858

_KIK5864

_KIK5898

_KIK5903

_KIK5936

_KIK5942

Al het nieuws
Het nieuwe Bike Totaal wil dat iedereen ‘m pakt
Lees verder
Hoe blijf je als winkelier succesvol? Onze Strategy Director geeft tips
Lees verder
Een nieuw restaurantconcept voor La Place
Lees verder