RetailTrends Webinar: van 1,5 meter naar 1,5 keer beter

11.06. 2020 | 1533 x bekeken © Retailtrends

Op dinsdag 23 juni geeft strategy director Lori van Waes een webinar op RetailTrends. Tijdens dit webinar legt ze uit hoe retailers in deze onzekere tijden het heft in eigen hand kunnen nemen richting een ‘retail reset’.

  • Datum: dinsdag 23 juni 2020
  • Aanvang: 15.30 uur
  • Duur: 45 minuten

Nu de maatregelen versoepeld worden beginnen de winkels zich weer te vullen. Maar het niveau van vóór de coronacrisis is nog lang niet bereikt. En wanneer het wel druk is in de winkelstraten levert dit aanvullende problemen op. We zijn in een nieuwe retailrealiteit beland waarin winkelen er anders uitziet.

Ben jij klaar voor de Retail Reset?
De afgelopen maanden is hard gewerkt aan noodoplossingen om te voldoen aan de opgelegde richtlijnen. Nu is het tijd voor de volgende fase. Van noodoplossingen naar permanent waarde toevoegen met jouw retailformule. Dat vraagt om nieuwe antwoorden en nieuwe oplossingen. Er is een ‘retail reset’ nodig.

Maar hoe geef je die vorm? Hoe creëer je kansen en maak je van 1,5 meter 1,5 keer beter? Lori van Waes zet in verschillende concrete stappen en met veel inspirerende voorbeelden uiteen hoe je met jouw retailformule structureel competitief voordeel kunt behalen.

Exclusief voor members van RetailTrends

Meld je aan

Al het nieuws
Het nieuwe Bike Totaal wil dat iedereen ‘m pakt
Lees verder
Hoe blijf je als winkelier succesvol? Onze Strategy Director geeft tips
Lees verder
Een nieuw restaurantconcept voor La Place
Lees verder