Video: Trendpresentatie ‘Happy Now Year’
10 trends voor 2018

22.02. 2018 | 2906 x bekeken

Tijdens onze jaarlijkse ‘Happy Now Year’ trendpresentatie presenteerden Forecaster Lori en Treasure hunter Nancy dé retailtrends voor 2018. Net als vorig jaar vond het evenement plaats in de Verkadefabriek in Den Bosch.

Uiteenlopende thema’s kwamen aan bod met als hoofdvraag: wat kunnen we in 2018 verwachten in de retail? Hoe zit het met de steeds verder reikende mogelijkheden van technologische ontwikkelingen? En wat moet ik met mijn fysieke winkels, sluiten deze nog wel aan bij de steeds veranderende klantbehoeften? Antwoord op deze vragen en meer werden beantwoord met behulp van inspirerende voorbeelden van retailers vanuit de hele wereld.

Aansluitend aan de presentatie vond een nieuwjaarsborrel plaats waar kon worden nagepraat en ideeën konden worden gedeeld. Daarnaast was het dit jaar voor het eerst mogelijk de presentatie te volgen via een livestream.

Kon u er dit jaar niet bij zijn en wilt u toch op de hoogte blijven van de nieuwste trends in retail? Bekijk dan hier de presentatie!

Al het nieuws
Het nieuwe Bike Totaal wil dat iedereen ‘m pakt
Lees verder
Hoe blijf je als winkelier succesvol? Onze Strategy Director geeft tips
Lees verder
Een nieuw restaurantconcept voor La Place
Lees verder