Wij slaan de handen ineen met Stella Fietsen

2.10. 2017 | 4204 x bekeken

We zijn trots op onze nieuwe klant Stella Fietsen. Komende tijd gaan we samen aan de slag om deze e-bikespecialist klaar te maken voor de toekomst.

Retailtour door Amsterdam
Tijdens onze retailtours ontdekken we samen met de klant hoe het ‘retailen van nu’ eruit ziet. We bezoeken de meest succesvolle en vernieuwende retailconcepten. Waar we normaliter onze retailtour te fiets doen, stapten we dit keer uiteraard op de Stella e-bikes. Door zowel binnen als buiten de fietssector inspiratie op te doen, hebben we een frisse blik op de toekomst van retail.

Interactieve workshops
De retailtour is de kick-off van onze samenwerking. Op basis van alle nieuwe inzichten gaan we samen met Stella Fietsen aan de slag tijdens interactieve workshops. In co-creatie ontdekken we zo de beste nieuwe koers.

Een stap richting de toekomst
Stella Fietsen bestaat bijna tien jaar en heeft de afgelopen jaren de Nederlandse markt veroverd met hun e-bikes. Het Nederlandse merk is klaar voor een stap richting de toekomst. Wij zijn er trots op om onderdeel te zijn van de verdere ontwikkeling van Stella!

Al het nieuws
Het nieuwe Bike Totaal wil dat iedereen ‘m pakt
Lees verder
Hoe blijf je als winkelier succesvol? Onze Strategy Director geeft tips
Lees verder
Een nieuw restaurantconcept voor La Place
Lees verder