Retail Trends Sessie

Retail verandert sneller dan ooit. Blijf op de hoogte van de trends die er echt toe doen

Retail Trends

Van contextual retailing tot city boomers. Gedreven door veranderingen in de behoeften van de consument, nieuwe technologische mogelijkheden en maatschappelijke ontwikkelingen ontstaan steeds weer nieuwe trends die invloed hebben op onze voorkeuren en de manier waarop we winkelen, kopen en producten gebruiken. Het scala aan trends lijkt oneindig.

Maar welke trends doen er echt toe? En welke vragen om een reactie van uw formule?

Meer weten of boeken?
  • › Eén dagdeel
  • › In-company
  • › Tot 20 deelnemers
  • › € 1.500,-

Laat uw e-mailadres of
telefoonnummer achter. Dan nemen wij snel contact met u op.

Meer Info Of Boeken

Meer Info Of Boeken

Retail Trends Sessie

In één dagdeel op de hoogte van de 10 belangrijkste retailtrends van het moment en hun impact op uw formule. Eén van onze retailstrategen praat uw team of afdeling bij over de tien belangrijkste retailtrends van het moment. Een updatesessie die u en uw collega’s weer even helemaal op scherp zet. Wij vertalen gezamenlijk de ontwikkelingen naar consequenties voor uw retailpraktijk. Aan het einde van de ochtend volgt een interactieve sessie met alle deelnemers en ontdekt u welke van de tien trends uw onmiddellijke aandacht verdienen.

De ontwikkelingen en veranderingen in onze wereld gaan razendsnel. Dat geeft het gevoel dat er veel kortstondige trends en hypes zijn. Om de zin van de onzin te scheiden maakt Crossmarks een selectie van de tien belangrijkste trends die op uw retailformule of merk van toepassing zijn. Het gaat daarbij om duurzame ontwikkelingen waar groeikansen uit ontstaan voor uw formule. We zien dat maatschappelijke ontwikkelingen zich steeds weer uiten in nieuwe consumentenbehoeften. Zo zijn ontwikkelingen als robotisering en feminisering zeker niet nieuw, maar uiten ze zich wel steeds weer in nieuwe klantvragen en nieuwe kansen. Benieuwd naar welke kansen er voor u ontstaan vanuit de trends, ontdek het tijdens de Retail Trends Sessie.

Een Retail Trends Sessie boeken voor uw organisatie?

Eén dagdeel | In-company | Tot 20 deelnemers | € 1.500,-
Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

onze ANDERE STRATEGISCHE RETAILOPLOSSINGEN

Data driven shop optimalisation

Hoe verhoogt u het winkelrendement met behulp van in-store analytics  en direct toepasbare adviezen van onze retailspecialisten?

Lees verder

Responsive Retailing Scan

Deze scan maakt snel inzichtelijk in hoeverre uw organisatie in staat is om responsive te worden.

Lees verder

Retailstorm

Zeven intensieve sessies om uw organisatie versneld aan te passen aan het retailen van vandaag.

Lees verder

Strategische retailtour

In één dag vinden we samen beslissende inzichten voor de verdere ontwikkeling van uw formule en bent u met uw team weer helemaal aangesloten op het retailen van nu.

Lees verder