Ontdek 'the future of retail'
in Amsterdam.

In één dag op de hoogte van de laatste retailinzichten

Amsterdam is dé Nederlandse proeftuin voor retailinnovatie en daarmee de beste plek dichtbij huis voor een verdiepende kijk op retail. De Amsterdamse retailwereld weet zich constant te vernieuwen met start-ups, brandstores en internationale flagshipstores.

Ontdek in één middag de meest vernieuwende retailconcepten in Amsterdam, voor én achter de schermen. Check in voor deze retail innovatietour en ervaar hoe retailers in Nederland volop inspiratie bieden om anders te denken en te doen: innoveren kun je leren.

Meer weten of boeken?

Interesse om mee te gaan? Meld u alvast aan, zodat u verzekerd bent van een plek.

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op

Een programma geschikt voor de drukke agenda

Tijdens de Retailtour in Amsterdam wordt bij elk winkelconcept stilgestaan en verdiepende informatie gegeven over de keuzes die gemaakt zijn. Daarnaast is er een reflection camp waarbij de belangrijkste inzichten en de vertaling naar uw eigen retailformule aan bod komen. Dit alles onder begeleiding van bevlogen retailinnovators. De Retailtour is geschikt voor de drukke agenda en brengt u in één dag op de hoogte van de nieuwste retailinzichten in Amsterdam.

Gaat u mee op retailtour naar Amsterdam?

Interesse om mee te gaan? Meld u alvast aan, zodat u verzekerd bent van een plek.

The Future of Retail – Shanghai

De toekomst van retail gebeurt momenteel in China. In het retaillandschap van Shanghai zijn online en offline retail volledig geïntegreerd. Ga met ons mee en ervaar zelf hoe de verbazingwekkende innovatie en technologie van New Retail is ingebed in het dagelijks leven van de consument.

Lees verder

The Future of Retail – Parijs

In Parijs vind je een levendige mix van retailconcepten. Brandstores van gevestigde namen, innovatieve conceptstores en unieke boutiques van opkomende merken. In die winkels speelt zich een schat aan verschillende retailtrends af, die we samen gaan ontdekken. Gaat u mee?

Lees verder

The Future of Retail – New York

New York is het retaillab van de wereld, met op dit moment prachtige voorbeelden op het gebied van winkelbeleving, innovatie en customization. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder

The Future of Retail – Londen

Londen is dé Europese hoofdstad op het gebied van klantgedreven retailinnovatie, met op dit moment prachtige voorbeelden op het gebied van winkelbeleving, interactie met de klant en customization. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder