The Future of Retail – Londen

Ontdek 'the future of retail'
in Londen.

De meest vooruitstrevende retailconcepten ontdekken

Londen is dé Europese hoofdstad op het gebied van klantgedreven retailinnovatie. Retailers passen met veel succes de laatste innovaties toe om een unieke winkelervaring te creëren, interactie te stimuleren en zoveel mogelijk over de klanten te leren.

In twee dagen verkennen we de meest vooruitstrevende retailconcepten, voor én achter de schermen. Retailers laten zien wat frictionless retail is, hoe klanten worden meegenomen in een merkverhaal en hoe zowel zichtbare als onzichtbare technologie volledig klantgedreven retail mogelijk maakt.

Ga mee op retail studiereis naar Londen en ontdek de mogelijkheden van de laatste innovaties in de retail.

Meer weten of boeken?
    Interesse om mee te gaan? Meld u alvast aan, zodat u verzekerd bent van een plek.

Neem contact met mij op

Intensief en inspirerend programma

Tijdens de Retail Studiereis in Londen wordt bij elk winkelconcept stilgestaan en verdiepende informatie gegeven over de keuzes die gemaakt zijn. Daarnaast zijn er reflection camps waarbij de belangrijkste inzichten en de vertaling naar uw eigen retailformule aan bod komen. Dit alles onder begeleiding van bevlogen retailinnovators. Het programma is tot de nok toe gevuld en onmisbaar voor retailers op zoek naar inspiratie, inzicht en een blik op de toekomst van retail in Nederland.

Gaat u mee op retail studiereis naar Londen?

Interesse om mee te gaan? Meld u alvast aan, zodat u verzekerd bent van een plek.

Onze andere retail studiereizen

The Future of Retail – Amsterdam

Amsterdam is dé Nederlandse proeftuin voor retailinnovatie en daarmee de beste plek dichtbij huis voor een verdiepende kijk op retail. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder

The Future of Retail – New York

New York is het retaillab van de wereld, met op dit moment prachtige voorbeelden op het gebied van winkelbeleving, innovatie en customization. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder