The Future of Retail – New York

Ontdek 'the future of retail'
in New York.

5 dagen, 50 must sees, 5 wijken

New York biedt een unieke inkijk in ‘the future of retail’. Retailers in New York investeren volop in vernieuwende winkelconcepten en technologische innovatie. Hier wordt niet voorzichtig geëxperimenteerd met omnichannel, automisation, customisation en personification, het is er big business.

We gaan 5 dagen lang op pad in 5 verschillende wijken om de 50 meest innovatieve winkels en vooruitstrevende retailconcepten van New York te bekijken op het gebied van food, sport, fashion, leisure, health & beauty, wonen en automotive.

Vanwege het intensieve programma en de persoonlijke begeleiding maken we de Retail Studiereis met een select gezelschap.

Meer weten of boeken?
    Interesse om mee te gaan? Meld u alvast aan, zodat u verzekerd bent van een plek.

Neem contact met mij op

Intensief en inspirerend programma

Ter plekke zijn er persoonlijke ontmoetingen met de NY retailers die zelf vertellen hoe hun winkelconcept in elkaar steekt. Er zijn keynotes sprekers en uitdagende werksessies. Dit alles onder begeleiding van bevlogen retailinnovators. Het programma is tot de nok toe gevuld en onmisbaar voor retailers op zoek naar inspiratie, inzicht en een blik op de toekomst van retail in Nederland.

Gaat u mee op retail studiereis naar New York?

Interesse om mee te gaan? Meld u alvast aan, zodat u verzekerd bent van een plek.

Onze andere retail studiereizen

The Future of Retail – Londen

Londen is dé Europese hoofdstad op het gebied van klantgedreven retailinnovatie, met op dit moment prachtige voorbeelden op het gebied van winkelbeleving, interactie met de klant en customization. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder

The Future of Retail – Amsterdam

Amsterdam is dé Nederlandse proeftuin voor retailinnovatie en daarmee de beste plek dichtbij huis voor een verdiepende kijk op retail. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder