Ontdek 'the future of retail'
in New York.

5 dagen, 50 must sees, 5 wijken

New York biedt een unieke inkijk in ‘the future of retail’. Retailers in New York investeren volop in vernieuwende winkelconcepten en technologische innovatie. Hier wordt niet voorzichtig geëxperimenteerd met omnichannel, automisation, customisation en personification, het is er big business.

We gaan 5 dagen lang op pad in 5 verschillende wijken om de 50 meest innovatieve winkels en vooruitstrevende retailconcepten van New York te bekijken op het gebied van food, sport, fashion, leisure, health & beauty, wonen en automotive.

Vanwege het intensieve programma en de persoonlijke begeleiding maken we de Retail Studiereis met een select gezelschap.

Meer weten of boeken?

Interesse om mee te gaan? Meld u alvast aan, zodat u verzekerd bent van een plek.

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op

Intensief en inspirerend programma

Ter plekke zijn er persoonlijke ontmoetingen met de NY retailers die zelf vertellen hoe hun winkelconcept in elkaar steekt. Er zijn keynotes sprekers en uitdagende werksessies. Dit alles onder begeleiding van bevlogen retailinnovators. Het programma is tot de nok toe gevuld en onmisbaar voor retailers op zoek naar inspiratie, inzicht en een blik op de toekomst van retail in Nederland.

Gaat u mee op retail studiereis naar New York?

Interesse om mee te gaan? Meld u alvast aan, zodat u verzekerd bent van een plek.

The Future of Retail – Shanghai

De toekomst van retail gebeurt momenteel in China. In het retaillandschap van Shanghai zijn online en offline retail volledig geïntegreerd. Ga met ons mee en ervaar zelf hoe de verbazingwekkende innovatie en technologie van New Retail is ingebed in het dagelijks leven van de consument.

Lees verder

The Future of Retail – Parijs

In Parijs vind je een levendige mix van retailconcepten. Brandstores van gevestigde namen, innovatieve conceptstores en unieke boutiques van opkomende merken. In die winkels speelt zich een schat aan verschillende retailtrends af, die we samen gaan ontdekken. Gaat u mee?

Lees verder

The Future of Retail – Londen

Londen is dé Europese hoofdstad op het gebied van klantgedreven retailinnovatie, met op dit moment prachtige voorbeelden op het gebied van winkelbeleving, interactie met de klant en customization. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder

The Future of Retail – Amsterdam

Amsterdam is dé Nederlandse proeftuin voor retailinnovatie en daarmee de beste plek dichtbij huis voor een verdiepende kijk op retail. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder