Ontdek 'the future of retail'
in Parijs.

Een levendige mix van onderscheidende retailconcepten

In Parijs vind je een levendige mix van retailconcepten. Brandstores van gevestigde namen, conceptstores en boutiques van opkomende merken. Zoals in veel grote retailsteden, omarmen Parijse winkels steeds meer zichtbare en onzichtbare technologie om de customer journey van klanten zo makkelijk en leuk mogelijk te maken en van een winkelbezoek een ware beleving te maken.

In twee dagen verkennen we de meest vooruitstrevende retailconcepten, voor én achter de schermen. Retailers laten zien wat frictionless retail is, hoe klanten worden meegenomen in een merkverhaal en hoe zowel zichtbare als onzichtbare technologie volledig klantgedreven retail mogelijk maakt.

Ga mee op retail studiereis naar Parijs en ontdek de mogelijkheden van de laatste innovaties in de retail.

Meer weten of boeken?

Interesse om mee te gaan? Meld u alvast aan, zodat u verzekerd bent van een plek.

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op

Intensief en inspirerend programma

Tijdens de Retail Studiereis in Parijs wordt bij elk winkelconcept stilgestaan en verdiepende informatie gegeven over de keuzes die gemaakt zijn. Daarnaast zijn er reflection camps waarbij de belangrijkste inzichten en de vertaling naar uw eigen retailformule aan bod komen. Dit alles onder begeleiding van bevlogen retailinnovators. Het programma is tot de nok toe gevuld en onmisbaar voor retailers op zoek naar inspiratie, inzicht en een blik op de toekomst van retail in Nederland.

Gaat u mee op retail studiereis naar Parijs?

Interesse om mee te gaan? Meld u alvast aan, zodat u verzekerd bent van een plek.

The Future of Retail – Shanghai

De toekomst van retail gebeurt momenteel in China. In het retaillandschap van Shanghai zijn online en offline retail volledig geïntegreerd. Ga met ons mee en ervaar zelf hoe de verbazingwekkende innovatie en technologie van New Retail is ingebed in het dagelijks leven van de consument.

Lees verder

The Future of Retail – New York

New York is het retaillab van de wereld, met op dit moment prachtige voorbeelden op het gebied van winkelbeleving, innovatie en customization. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder

The Future of Retail – Londen

Londen is dé Europese hoofdstad op het gebied van klantgedreven retailinnovatie, met op dit moment prachtige voorbeelden op het gebied van winkelbeleving, interactie met de klant en customization. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder

The Future of Retail – Amsterdam

Amsterdam is dé Nederlandse proeftuin voor retailinnovatie en daarmee de beste plek dichtbij huis voor een verdiepende kijk op retail. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder