Automate my journey

De ultieme shopping experience:
gepersonaliseerd en geautomatiseerd

De shopping journey moet leuk en inspirerend zijn en we willen graag dat alle hobbels weggenomen worden. We hebben het namelijk al druk genoeg en we hebben behoefte aan gemak en hulp. Met behulp van smart devices en algoritmes wordt onze shopping journey verrijkt. Zo hebben we altijd en overal toegang tot de beste producten én de beste prijzen en kunnen we zelfs automatisch onze voorraad laten aanvullen. Krijgen we dan eindelijk een persoonlijke winkelbutler?

Meer weten?

Laat uw e-mailadres of
telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op

Automate my journey

Grote kans dat technologiebedrijven deze markt als eerste veroveren vanwege hun technologische voorsprong. Maar wat is de focus voor de retailer wanneer het aankomt op data, de impact van Artificial Intelligence (AI) en de groeiende automatisering? De Chinese e-tailer JD.com gebruikt data en AI om 92% van de bestellingen binnen één dag te kunnen leveren. Weer andere merken gebruiken data om realtime in te kunnen spelen op de snel veranderende individuele klantwensen.

“44% of retail jobs are at risk of elimination due to automation by 2030.” – PWC, maart 2017

 

Finery – Digital Closet

Finery is een website waarmee we onze garderobe kunnen digitaliseren. Finery komt met suggesties voor outfits en nieuwe kledingstukken en geeft een seintje als items uit je favorietenlijst in prijs gedaald zijn.


AH to Go – Tap to go

In navolging van Amazon Go test Albert Heijn kassaloos shoppen. De schapkaarten zijn elektronisch en kunnen gescand worden met een kaart of smartphone, betaling vindt plaats via de app en het bedrag wordt binnen 10 minuten automatisch afgeschreven.

 

AH – Allerhande chatbot

Stel al je kookvragen in de Allerhande Facebook Messenger app en krijg direct antwoord.

 

MobyMart – mobiele winkel zonder personeel

Moby Mart is een autonome, mobiele winkel zonder personeel, waar je basisboodschappen zoals melk, medicijnen en fruit kunt kopen. Je vindt MobyMart op parkeerplaatsen en je hebt 24 uur per dag toegang met behulp van een app en AI technologie.

KFC – Smile to Pay

Lange wachtrijen om te betalen? Vanaf nu niet meer! Alibaba ontwikkelde AliPay en hiermee is het mogelijk om door middel van een scan van je gezicht te betalen. Het systeem weet wie je bent en het bedrag wordt automatisch afgeschreven.

 

 

Retailers, bepaal je strategie

Onze tijd wordt steeds kostbaarder. Shoppers met belangrijkere dingen te doen (wij allemaal dus), zien maar al te graag dat het shopproces sneller, gemakkelijker en efficiënter wordt. Het is per retailer de vraag welke vorm van automatisering de beste strategische keuze is. Zo kun je gebruik maken van Artificial Intelligence (AI) om op basis van klantdata het shopproces te optimaliseren, maar ook kassaloze winkels, chatbots en virtual personal guides spelen een belangrijke rol in het toekomstbeeld van de retail.

Ook de ideale shopping experience creëren?

Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

ANDERE RETAILTHEMA’S

Glass box thinking

Bedrijven zijn glazen dozen geworden en het merk beslaat de gehele organisatie.
Zorg voor transparantie en vertel eerlijk wat u doet en wie u bent.

Lees verder

Platformization

Grote generalistische platforms en kleine specialistische platforms maken shoppen makkelijker en het aanbod grootser en diverser.

Lees verder

Real life imagination

Nieuwe virtuele werelden waar miljoenen mensen zich dagelijks in bevinden, brengen nieuwe kansen voor merken en retailers.

Lees verder

Remarkable retail

Zorg dat u waarde toevoegt voor de bezoeker, waardoor een bezoek aan de fysieke winkel memorabel wordt.

Lees verder

Effortless shopping

Klanten hechten grote waarde aan flexibiliteit. Uiteindelijk gaan ze voor de makkelijkste winkeloptie op basis van hun behoeften op dat moment.

Lees verder

Data-driven retail

Data inzetten om lokale relevantie toe te voegen aan de fysieke winkel en om snel in te spelen op veranderende klantwensen.

Lees verder

Eco-innovation

De tijd van overconsumptie is voorbij. We moeten rigoureuze stappen maken om de wereld beter te maken en zien vanuit die ecodrijfveer geheel nieuwe vormen van retailinnovaties.

Lees verder

Smart Wellbeing

We streven naar een fysiek en mentaal welzijn en zijn ons ervan bewust dat een gezonde levensstijl het nieuwe medicijn is voor een langer en gelukkiger leven.

Lees verder

Cityboomers

De populariteit van de stad neemt al jaren toe en de grote stad wint het steeds vaker van de kleine(re) winkelgebieden. Hierdoor wordt het selecteren van de juiste locatie(s) belangrijker dan ooit.

Lees verder

Collaborative retailing

We gebruiken uiteenlopende technologieën, services en merken om in al onze behoeften te voorzien. Conceptstores spelen hier perfect op in door samenwerkingen aan te gaan en zo de klant hierin te kunnen bedienen.

Lees verder