Een hyperpersoonlijke winkelbeleving

We leven in een wereld waar onze persoonlijke behoeften en voorkeuren tijdens een shoppingproces belangrijker zijn dan ooit. Retailers willen weten wie we zijn zodat zij een winkelomgeving kunnen creëren die naadloos op ons aansluit. Hoe ver gaan we voor een optimalisatie van een gepersonaliseerde winkelbeleving?

Meer weten?

Laat uw e-mailadres of
telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op

Perfect personalization

Technologie en data spelen een steeds belangrijkere rol. Door het gebruik van data worden er meer inzichten verkregen en kan een winkelbeleving nog verder op ons afgestemd worden. De klant vindt het niet erg dat zijn of haar data worden gebruikt. Integendeel, we willen automatisch worden herkend zodat we niet meerdere keren dezelfde gegevens hoeven invoeren. De klantervaring kan worden verbeterd door het gebruik van o.a. gepersonaliseerde content, personal shopomgevingen, tools en technologieën zoals facemapping voor het vinden van de perfecte bril of make-up.

Musti Group: Biscuit

Het Finse bedrijf Musti Group heeft sinds oktober 2017 het eerste loyaliteitsprogramma voor honden. Biscuit is een halsband met een chip erin. Deze chip wordt door RFID scanners in winkels gelezen. Zo weet het personeel precies met wie ze te maken hebben. Een gepersonaliseerde service voor de hond!

Lincherie Styling Center

Lingeriestyling met 3D scan en persoonlijk advies. Tijdens de unieke paskamersessie (met dimlicht!) maakt een 3D-passpiegel binnen een minuut 140 metingen van je bovenlichaam. Die gegevens worden omgezet in de juiste BH-maat en door de styliste direct gekoppeld aan je online account en personal shop. Er is geen fysieke stock aanwezig, bestellen kan alleen online. Zo wordt de functie van een fysieke retailomgeving succesvol gecombineerd met een online shop. In je personal shop krijg je vervolgens alleen die maten, merken en modellen te zien die bij jou passen.

Warby Parker – Perfect Glasses

Warby Parker heeft een applicatie ontwikkeld waarmee gebruikers van de iPhone X perfect brillen kunnen passen. Dankzij facemappingtechnologie worden de lijnen in je gezicht geanalyseerd, waarna de modellen die het beste bij jou passen worden aanbevolen.

Retailer, leer je klanten kennen

We verwachten een meer gepersonaliseerde winkelbeleving dan ooit tevoren. Veel data van klanten zit weggestopt in systemen. Terwijl ze veel inzicht geven in de wensen en behoeften van individuele klanten. Om een gepersonaliseerde winkelbeleving te kunnen bieden is datamanagement cruciaal. Dat betekent ook dat winkelmedewerkers om moeten kunnen gaan met data-inzichten en profielen. De uitdaging ligt in het vinden van de perfect gepersonaliseerde touch points waarmee je als retailer klanten aan je kunt binden.

Wat kan Crossmarks voor u betekenen?

Er zijn een hoop mogelijkheden en aanbieders en een tal van oplossingen denkbaar. We denken graag mee over de beste oplossing voor uw retailformule. Een oplossing waarmee u de beste inzichten krijgt voor uw branche en organisatie. Zo zijn er voor fashion andere oplossingen dan voor de woonbranche. Wij zoeken naar een oplossing die past bij uw bedrijfsgrootte, investeringsmogelijkheden en doelstellingen.

Benieuwd hoe Perfect personalization u verder kan helpen?

Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fluid Personalization

De ontwikkeling waarbij het van belang is om goed in te spelen op de persoonlijke wensen van de klant, is al een tijdje aan de gang. Onze behoeften zijn echter continu in beweging; de consument verandert en persoonlijke voorkeuren veranderen voortdurend met hen mee. Dat vraagt om producten en diensten die deze veranderingen kunnen bijbenen.

Lees verder

Green Alternatives

Wetenschappers zijn het erover eens; de mens is de grootste veroorzaker van de klimaatverandering. De aarde kan ons huidige consumptiegedrag niet heel lang meer volhouden. Hier ligt een belangrijke taak voor de overheid en bedrijven, en dus ook voor retailers.

Lees verder

Celebrate diversity

Samenlevingen zijn diverser dan ooit. Etniciteit, verschillende huishoudens en generaties zorgen voor enorme veelkleurigheid die we steeds vaker omarmen.

Lees verder

Glass box thinking

Bedrijven en merken zijn glazen dozen geworden en beslaan de gehele organisatie. Zorg voor transparantie en vertel eerlijk wat u doet en wie u bent.

Lees verder

Platformization

Grote generalistische platforms en kleine specialistische platforms maken shoppen makkelijker en het aanbod grootser en diverser.

Lees verder

Winkelprestaties verbeteren met technologie

Continu blijven aansluiten op de steeds veranderende behoeften en het gedrag van uw klant.

Lees verder

Veranderend oriëntatie- en koopgedrag

Continu blijven aansluiten op de steeds veranderende behoeften en het gedrag van uw klant.

Lees verder

Van big naar smart data

Waardevolle data genereren en inzetten om uw klant een persoonlijke shopervaring te bieden.

Lees verder

Retail branding

Toegevoegde waarde bieden aan uw klant door de unieke kracht van uw formule te vinden en op relevante wijze tot uiting te brengen naar uw klant.

Lees verder