Voorkeur creëren in een wereld vol keuzemogelijkheden

Keuzestress

Nog nooit waren er zoveel keuzemogelijkheden. Door branchevervaging, internationale toetreders en E-commerce heeft de consument keuze uit steeds meer aanbieders. Waarom zou hij voor u moeten kiezen?

Meer weten?

Laat uw e-mailadres of
telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op

Positie kiezen en uitdragen

Het succes van een winkelformule begint bij het kiezen van een scherpe en relevante merkpositionering. Alleen door een duidelijke positie te kiezen in de markt kunt u de klant ervan overtuigen dat uw retailformule voor hem de beste keus is. Kiezen betekent ook dat u niet alles voor iedereen kunt zijn. Uw meerwaarde ligt nu juist in het onderscheidend vermogen ten opzichte van andere aanbieders en overal de beste in zijn is niet geloofwaardig. Kies uw merkbelofte zorgvuldig en maak deze op een relevante en consistente manier tastbaar voor uw klanten, in alle onderdelen van uw formule. Uw klant moet de merkpositionering beleven in de fysieke en online omgeving, in de services die u biedt, het assortiment dat u voert en de manier waarop uw medewerkers zich gedragen. Zo creëert u de merkvoorkeur die het verschil maakt in een overvolle markt.

Wat kan Crossmarks voor u betekenen?

Samen bekijken we de identiteit van uw organisatie, onderzoeken we de relevantie voor uw doelgroep en stellen we het onderscheidend vermogen van uw merk vast. Op basis hiervan kiezen we een scherpe positionering voor uw merk en vertalen we deze naar een propositie voor uw klant. Verder denken we samen na hoe we uw merkpositionering consistent kunnen vertalen naar alle onderdelen van uw formule. Daarnaast helpen we u graag bij het ontwikkelen en uitrollen van een internal branding programma, waarmee u van uw medewerkers merkambassadeurs maakt

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het ontwikkelen en uitdragen van een sterke merkpositionering?

Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fluid Personalization

De ontwikkeling waarbij het van belang is om goed in te spelen op de persoonlijke wensen van de klant, is al een tijdje aan de gang. Onze behoeften zijn echter continu in beweging; de consument verandert en persoonlijke voorkeuren veranderen voortdurend met hen mee. Dat vraagt om producten en diensten die deze veranderingen kunnen bijbenen.

Lees verder

Green Alternatives

Wetenschappers zijn het erover eens; de mens is de grootste veroorzaker van de klimaatverandering. De aarde kan ons huidige consumptiegedrag niet heel lang meer volhouden. Hier ligt een belangrijke taak voor de overheid en bedrijven, en dus ook voor retailers.

Lees verder

Celebrate diversity

Samenlevingen zijn diverser dan ooit. Etniciteit, verschillende huishoudens en generaties zorgen voor enorme veelkleurigheid die we steeds vaker omarmen.

Lees verder

Glass box thinking

Bedrijven en merken zijn glazen dozen geworden en beslaan de gehele organisatie. Zorg voor transparantie en vertel eerlijk wat u doet en wie u bent.

Lees verder

Platformization

Grote generalistische platforms en kleine specialistische platforms maken shoppen makkelijker en het aanbod grootser en diverser.

Lees verder

Winkelprestaties verbeteren met technologie

Continu blijven aansluiten op de steeds veranderende behoeften en het gedrag van uw klant.

Lees verder

Veranderend oriëntatie- en koopgedrag

Continu blijven aansluiten op de steeds veranderende behoeften en het gedrag van uw klant.

Lees verder

Van big naar smart data

Waardevolle data genereren en inzetten om uw klant een persoonlijke shopervaring te bieden.

Lees verder

Omnichannel retail

Connect all online and offline contact moments with your customers to one consistent and relevant experience of your retail formula.

Lees verder