ANWB Hub

De nieuwste winkel van ANWB is gevestigd in Utrecht en biedt een complete ervaring waarbij reizen, onderweg zijn en naar buiten gaan centraal staan. Van unieke stadswandelingen door de binnenstad tot aan het samenstellen van je eigen persoonlijke reis, de ANWB-winkel is je startpunt. Het hoogtepunt is het ANWB Café, waar je terecht kunt voor heerlijke broodjes, diverse workshops of om je simpelweg even terug te trekken.

06.07.2018 | ... x bekeken

© ANWB
© ANWB
© ANWB
© ANWB
© ANWB

Community ruimte

De winkel aan het gezellige plein de Neude is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vind je alles wat je nodig hebt om veilig, goed gekleed en georganiseerd op pad te gaan. Wanneer je de trap neemt kom je terecht in het ANWB Café. Een prettige, grote ruimte waar regelmatig events plaatsvinden. Zo kun je beter leren fotograferen met je smartphone of ontdekken hoe je zonder stress op vakantie gaat. Ook is hier altijd iemand aanwezig die je helpt je volgende droomreis uit te stippelen.

Mix van nostalgie en de toekomst
Verspreid over de winkel vind je diverse digitale schermen waar je de online collectie, informatie over reizen of over verzekeringen kunt vinden. Ook is er een Virtual Reality experience waarbij je je in de jungle of op parelwitte stranden waant. Dit sluit ook aan bij de jongere doelgroep die ANWB wil aanspreken. Maar er is ook aandacht voor historie en de lokale omgeving. Zo is er een tijdlijn met gebeurtenissen uit de geschiedenis van de ANWB, zijn er ouderwetse viewmasters met dia’s en kun je jouw reistips en tips over hotspots in Utrecht delen via een prikbord. En voor wie de iconische ANWB-praatpaal nog altijd mist, ook deze heeft een plekje in de winkel gekregen.

Fotografie door ANWB

© ANWB
© ANWB
© ANWB
© ANWB
© ANWB
© ANWB
© ANWB
© ANWB
© ANWB
© ANWB