retail studiereizen

Ontdek het retailen van nu

Ervaar Responsive Retailing in de praktijk. Crossmarks neemt u mee naar de steden waar op dit moment de spannendste retailontwikkelingen plaatsvinden. We verkennen elke stad vanuit een specifiek thema en gaan zo heel gericht op zoek naar inzichten en inspiratie. Het programma bestaat altijd uit zeer diverse winkelbezoeken en persoonlijke ontmoetingen met retailers zelf, eventueel aangevuld met presentaties en werksessies. De begeleiding is in handen van bevlogen retailstrategen.

De retail studiereizen zijn specifiek samengesteld voor retailers, dit leidt tot onderling vertrouwen, kennisuitwisseling en waardevolle discussies. Kies een stad en een thema en boek uw retail studiereis.

The Future of Retail – New York

New York is het retaillab van de wereld, met op dit moment prachtige voorbeelden op het gebied van winkelbeleving, innovatie en customization. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

23 t/m 29 oktober 2017

Lees verder

Onderscheidend retailen – Amsterdam

Deze retailtour staat in het teken van keuzes maken om ├ęcht onderscheidend te retailen. Een dag vol presentaties, winkelbezoeken en persoonlijke ontmoetingen met Amsterdamse retailers. Waarin blinkt uw winkelformule uit?

16 november 2017

Lees verder

Digital Customer Experience – Londen

In Londen ervaren we hoe zichtbare en onzichtbare technologie volledig klantgedreven retail mogelijk maakt. In twee dagen verkennen we de laatste toepassingen in retailtechnologie en digital signage.

23 en 24 november 2017

Lees verder