Ontdek het retailen van nu

Ervaar Responsive Retailing in de praktijk. Crossmarks neemt u mee naar de steden waar op dit moment de spannendste retailontwikkelingen plaatsvinden. We verkennen elke stad vanuit een specifiek thema en gaan zo heel gericht op zoek naar inzichten en inspiratie. Het programma bestaat altijd uit zeer diverse winkelbezoeken en persoonlijke ontmoetingen met retailers zelf, eventueel aangevuld met presentaties en werksessies. De begeleiding is in handen van bevlogen retailstrategen.

De retail studiereizen zijn specifiek samengesteld voor retailers, dit leidt tot onderling vertrouwen, kennisuitwisseling en waardevolle discussies. Kies een stad en een thema en boek uw retail studiereis.

The Future of Retail – Shanghai

The Future of Retail – Shanghai

De toekomst van retail gebeurt momenteel in China. In het retaillandschap van Shanghai zijn online en offline retail volledig geïntegreerd. Ga met ons mee en ervaar zelf hoe de verbazingwekkende innovatie en technologie van New Retail is ingebed in het dagelijks leven van de consument.

Lees verder
The Future of Retail – Parijs

The Future of Retail – Parijs

In Parijs vind je een levendige mix van retailconcepten. Brandstores van gevestigde namen, innovatieve conceptstores en unieke boutiques van opkomende merken. In die winkels speelt zich een schat aan verschillende retailtrends af, die we samen gaan ontdekken. Gaat u mee?

Lees verder
The Future of Retail – Londen

The Future of Retail – Londen

Londen is dé Europese hoofdstad op het gebied van klantgedreven retailinnovatie, met op dit moment prachtige voorbeelden op het gebied van winkelbeleving, interactie met de klant en customization. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder
The Future of Retail – Amsterdam

The Future of Retail – Amsterdam

Amsterdam is dé Nederlandse proeftuin voor retailinnovatie en daarmee de beste plek dichtbij huis voor een verdiepende kijk op retail. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder
The Future of Retail – New York

The Future of Retail – New York

New York is het retaillab van de wereld, met op dit moment prachtige voorbeelden op het gebied van winkelbeleving, innovatie en customization. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder

Retailtour op maat?

Geef aan waar je verdieping op zoekt. Wanneer, waar, hoe en met wie je wilt gaan. We stellen dan een unieke retailtour voor jouw team samen om jullie nog verder te brengen dan daar waar je heen wilt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.