retail studiereizen

Ontdek het retailen van nu

Ervaar Responsive Retailing in de praktijk. Crossmarks neemt u mee naar de steden waar op dit moment de spannendste retailontwikkelingen plaatsvinden. We verkennen elke stad vanuit een specifiek thema en gaan zo heel gericht op zoek naar inzichten en inspiratie. Het programma bestaat altijd uit zeer diverse winkelbezoeken en persoonlijke ontmoetingen met retailers zelf, eventueel aangevuld met presentaties en werksessies. De begeleiding is in handen van bevlogen retailstrategen.

De retail studiereizen zijn specifiek samengesteld voor retailers, dit leidt tot onderling vertrouwen, kennisuitwisseling en waardevolle discussies. Kies een stad en een thema en boek uw retail studiereis.

The Future of Retail – Londen

Londen is dé Europese hoofdstad op het gebied van klantgedreven retailinnovatie, met op dit moment prachtige voorbeelden op het gebied van winkelbeleving, interactie met de klant en customization. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder

The Future of Retail – Amsterdam

Amsterdam is dé Nederlandse proeftuin voor retailinnovatie en daarmee de beste plek dichtbij huis voor een verdiepende kijk op retail. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder

The Future of Retail – New York

New York is het retaillab van de wereld, met op dit moment prachtige voorbeelden op het gebied van winkelbeleving, innovatie en customization. We gaan op zoek naar de ultieme winkelervaring. Gaat u mee?

Lees verder