Verschillende functies versterken elkaar

Wanneer je Londen bezoekt, mag je Barber & Parlour zeker niet missen. Dit gave concept bevindt zich in de hipsterwijk Shoreditch. Begin je dag met een espresso, breng vervolgens een bezoek aan de kapper, shop nog een beetje, diner in het restaurant en ga vervolgens naar de kelder voor een goede film. Uiteindelijk sluit je je avond af met een heerlijke cocktail. Eat, shop & relax.

15.03.2017 | ... x bekeken

© Barber & Parlour
© Barber & Parlour
© Barber & Parlour
© Barber & Parlour
© Barber & Parlour

Van interieur tot product, alles klopt

Voor een dagvullend programma ben je hier aan het juiste adres. Het industriële gebouw zit vol verrassingen, zo vind je op de begane grond een koffiebar en een hip café waar je kan ontbijten, lunchen & dineren. Vanuit het café kijk je neer op de shop waar ze de mooiste lifestyle spulletjes verkopen. In Barber & Parlour zit ook een barbershop, waar heren zich kunnen laten scheren. De dames moeten op de tweede verdieping zijn voor een beauty arrangement. Beneden in de kelder is ook nog een bioscoop 2.0, vol met luxe fauteuils en dekens van kasjmier.

Dit concept is een mooi voorbeeld van blurring. De concepten zijn samengevoegd en sluiten op elkaar aan, ze versterken elkaar. Er wordt een brede doelgroep aangesproken, voor elk wat wils. Er is zoveel te doen, als je wil kun je hier de hele dag blijven hangen. Een slimme zet om een dagvullend programma aan te bieden, zo wordt de verblijfsduur verlengd en is er de gehele dag traffic.

© Barber & Parlour
© Barber & Parlour
© Barber & Parlour
© Barber & Parlour