De persoonlijke gezondheidsgids

In een branche waar voordeel de boventoon voert, kiest drogisterijketen DA een andere positie. Als persoonlijke gezondheidsgids helpt DA klanten met het bereiken van grote en kleine gezondheidsdoelen. De nieuwe winkel in Delft is hier dan ook volledig op ingericht. Je kunt er je cholesterol meten, een vitaminetest doen of je huid laten testen. Wil je jezelf even verwennen? Ga dan op zoek naar jouw favoriete parfum in de parfumbar of kom tot rust met aromatherapie.

13.08.2020 | ... x bekeken

© DA
© DA
© DA
© DA

Vijf domeinen

De nieuwe DA-winkel is ingedeeld in vijf domeinen: Dagelijkse rituelen, Genieten & verwennen, Mentaal fit, Fysiek fit en Helemaal DA. Door het verschil in kleurgebruik zijn deze domeinen gemakkelijk te herkennen. Overal vind je handige uitleg en informatie. Op zoek naar goede mondverzorging? Lees even het stappenplan door en je weet direct wat je nodig hebt. Ben je op zoek naar vitaminen? Doe de test via het digitale scherm in de winkel. En natuurlijk staan de winkelmedewerkers altijd voor je klaar.

Gezondheidsdoelen
De winkel en winkelmedewerkers doen er alles aan jou te helpen met je persoonlijke gezondheidsdoelen. Er is geen lange kassabalie maar twee losse blokken zodat medewerkers meer in contact staan met de klant. Er zijn diverse adviesplekken en een afgesloten consultruimte waar klanten terecht kunnen voor een persoonlijk gesprek. Ook heeft DA een app ontwikkeld waar je kunt sparen voor gezondheidspunten. Een rondje hardlopen zorgt er bijvoorbeeld voor dat je korting krijgt op verschillende producten in de winkel.

Dit concept is mede ontwikkeld door Crossmarks

© DA
© DA