Futuristisch restaurant

Normaal levert Deliveroo het eten bij klanten thuis, maar de maaltijdbezorger zag een grote groep werkende klanten in Singapore die graag hun maaltijd ter plaatse wil eten in een korte tijd. Deliveroo speelt hierop in door een volledig geautomatiseerd dine-in restaurant te openen zonder (zichtbaar) personeel. Je bestelt en betaalt via digitale schermen en neemt je vers bereide maaltijd vervolgens uit een digitale snackmuur. In het restaurant is plek voor veertig personen.

03.04.2019 | ... x bekeken

© Deliveroo
© Deliveroo
© Deliveroo
© Deliveroo
© Deliveroo

Digital cubbies

Je kunt kiezen van de menukaarten van meer dan tien verschillende foodconcepten. Via verschillende schermen bestel en betaal je jouw gerecht. Bij je bestelling geef je jouw naam en e-mailadres door, het bonnetje wordt dan naar je toe gemaild en je naam komt terecht op een scherm waar je de voortgang van jouw gerecht kan volgen. Als het gerecht klaar is, verschijnt jouw naam op één van de ‘digital cubbies’, vergelijkbaar met een snackmuur, en kan je door twee keer te klikken op jouw cubbie het gerecht eruit halen.

Voor het bereiden van de gerechten zijn natuurlijk nog steeds mensen nodig. Aan de achterkant bevindt zich een grote keuken waar de gerechten worden gemaakt en vervolgens in de digital cubbies worden geplaatst.

© Deliveroo
© Deliveroo
© Deliveroo
© Deliveroo