EMTÉ 3.0

Retail & horeca in supermarkt

EMTÉ heeft haar vijfde 3.0 supermarkt geopend in het prachtige pand van het voormalige Stedelijk Museum in Den Bosch. Het is de eerste EMTÉ-winkel waarbij horeca en retail gecombineerd worden en dat geeft de supermarkt een gezellige sfeer. Beleving en vers zijn de belangrijkste pijlers en dat merk je; in de centraal gelegen keuken worden pizza’s en andere maaltijden vers gemaakt. Noten worden vers gebrand, brood vers gebakken en verse vis ligt op ijs uitgestald.

12.05.2016 | 2150 x bekeken

Een speciaalzaak met de prijzen van een supermarkt

Eerder was versmarkt Van Heinde gevestigd in het pand, maar dat bleek na enkele maanden geen succes. EMTÉ bouwde de versmarkt om tot supermarkt nieuwe stijl. De brasserie en kookstudio van Van Heinde zijn blijven bestaan en zijn een mooie aanvulling op het supermarktgedeelte. Het assortiment bestaat uit 13.000 artikelen en veel producten worden op de verschillende versafdelingen in de winkel bereid of voorbereid. EMTÉ heeft in de nieuwe formule meer dan duizend producten in prijs verlaagd. EMTÉ noemt haar nieuwste supermarkt ‘een speciaalzaak met de prijzen van een supermarkt.’