Smaakvol & zintuigenprikkelend

La Place heeft een nieuw restaurantconcept ontwikkeld waar de nieuwste trends in food en foodbeleving tot leven komen. Met 100 nieuwe gerechten, All Day Breakfast en een koffiebar met de heerlijkste koffiespecials zet La Place een zintuigenprikkelende omgeving neer. Ook nieuw is het La Place voor Thuis assortiment en de mogelijkheid tot Take Away. Zo kun je op elk moment van de dag genieten van het beste van La Place.

07.12.2020 | ... x bekeken

© La Place
© La Place
© La Place

Nieuwe recepturen én Klassiekers

De koks van La Place hebben zich flink uitgesloofd en 100 nieuwe smakelijke gerechten bedacht. Zo vind je in het nieuwe La Place concept ook veganistische en vegetarische gerechten. Op het menu staan onder andere de Berry Earth Juice, Chiapudding Biet en Granola, Falafel Flatbread en een Mexican Style Avacado salade. Voor wie liever een van de La Place klassiekers wil, de overheerlijke appeltaart, saucijzenbroodjes en sandwiches vind je ook gewoon in het nieuwe restaurant.

De vernieuwde koffiebar heeft een centrale plek gekregen in de La Place. Hier vind je topkoffies en veel verrassende specials, zoals een Caramello Latte. Wat ook een belangrijke toevoeging is aan het nieuwe concept is Order and Go. Zo kun je gemakkelijk via je mobiel bestellen, of je nu kiest voor TakeAway of in het restaurant van je bestelling wil genieten.

© La Place
© La Place
© La Place
© La Place
© La Place
© La Place