Hedendaagse Zwitserse architectuur

Het luxe Zwitserse huidverzorgingsbedrijf La Prairie heeft een flagship boetiek geopend in Singapore. Deze boetiek is geopend om je als klant een persoonlijke en ultra-luxe ervaring te bieden. Het ontwerp van de boetiek is een fysieke weergave van La Prairie’s zoektocht naar tijdloze schoonheid, geïnspireerd door de Zwitserse hedendaagse architectuur.  

29.10.2021 | ... x bekeken

© La Prairie
© La Prairie

Het lijkt wel een heiligdom

Zodra je naar binnenloopt voel je dat de boetiek de elegantie en rust van Zwitserland bij je oproept. Om de vitaliteit en schoonheid van de natuur op je over te brengen, maakt de ruimte gebruik van natuurlijke materialen. In de boetiek staan sculpturen gemaakt van witte stenen, om de link te maken naar de met sneeuw bedekte bergtoppen van Zwitserland.

In de boetiek voelt het alsof je overal kleine kunstvoorwerpen ziet, door de gespiegelde randen en balken die in elkaar overlopen. Met de materialen van hout, glas en steen en de gebruikte kleuren grijs, zilver en wit, doet de boetiek je denken aan een heiligdom. La Prairie wil met de boetiek dat je even stilstaat in de tijd en geniet van rust. Dit gevoel komt verder tot uiting in de twee cabines waar je een gezichtsbehandeling kunt ondergaan.

© La Prairie
© La Prairie
© La Prairie
© La Prairie