Stretch, sweat and connect

Lululemon gaat ook in haar prachtige flagshipstore in Londen de verbinding aan met haar klanten. De enorme winkel van 600 m2 op het levendige Regent Street voelt als een oase van rust met lichte grijstinten, marmeren en houten vloeren en bronzen details. Op de 2e verdieping vind je de community ruimte waar in het Neat Nutrition café healthy pleasures voor je klaar staan en dagelijks gratis yoga- en meditatielessen plaatsvinden. 'A place to strech, sweat and connect.'

10.07.2017 | ... x bekeken

© Lululemon
© Lululemon
© Lululemon
© Lululemon
© Lululemon

Community staat centraal

Het Canadese Lululemon is niet alleen een merk dat sportkleding verkoopt, het is ook een lifestyle en een community. Lululemon wil haar klanten echt leren kennen om te kunnen helpen persoonlijke doelen te bereiken. Naast yoga- en meditatielessen in de community ruimte, worden ook wekelijks diverse fiets- en hardloopclinics in de Londense buitenlucht georganiseerd. Allemaal gratis, alles om de doelgroep aan het merk te verbinden. En dat doorgevoerd tot in de kleinste details. Lululemon wil ook van haar klanten weten wat ze van de winkel vinden en welke verbetering zij graag zouden zien. Daarom hangen op verschillende plekken kaartjes waar je dit op kan aangeven en kun je ook reacties van andere fans zien.

Create the life you love
‘Wat zou je durven doen als je zeker zou weten dat het niet kan mislukken?’ Het thema Create the life you love wordt onder andere geladen door de photobooth, waar je wordt uitgenodigd na te denken over je leven en je dromen.

© Lululemon
© Lululemon
© Lululemon
© Lululemon