Lynk & Co opent haar nieuwste showroom in Düsseldorf, waar de nadruk ligt op de wereld van innovatief autodesign. Deze futuristische showroom belicht niet alleen de voertuigen van Lynk & Co, maar biedt ook een ultimate brand experience aan haar bezoekers door de voertuigen op een bijzondere manier te presenteren.

08.01.2024 | ... x bekeken

© WoutervanderSar
© WoutervanderSar
© WoutervanderSar

Een grensverleggende autoshowroom in Düsseldorf

Autodesign als kunst 
Deze kunstzinnige showroom van 400 vierkante meter is zo ontworpen dat het aan de buitenkant niet lijkt op een standaard autoshowroom. In plaats daarvan maken de paarse lichten, aluminium kettinggordijnen, kleding op hangers en de kleurrijke meubelstukken de autodealer eerder vergelijkbaar met een lifestylewinkel. Eenmaal binnen ontdek je dat Lynk & Co’s voertuigen worden gepresenteerd aan de hand van hun revolutionaire visie op mobiliteit. Met de ambitie om verder te gaan dan de standaard, streven ze met de verschillende ruimtes naar een levendige gemeenschap en levensstijl in hun winkel in Düsseldorf. Er is overal tot in het detail over nagedacht, zelfs de ‘disco’-toiletruimte in meegenomen in het storedesign.

Duurzame elegantie 
In lijn met sustainable alternatives maakt Lynk & Co gebruik van ecologische materialen en energie-efficiënte voorzieningen, waarmee ze een inspirerend voorbeeld zijn voor de autowereld. Enkele hoogtepunten zijn onder andere de grotachtige ruimte, gemaakt van karton, voor een meeslepende beleving. Het organische gevoel wordt versterkt door de houten vergaderzaal met een echte boom in het midden. Dit maakt deze showroom niet alleen een plek om auto’s te bewonderen, maar biedt de bezoeker ook een ultimate brand experience. Het is een inspirerende ruimte waar liefhebbers van design en auto’s samenkomen om de toekomst van mobiliteit te verkennen.

© WoutervanderSar
© WoutervanderSar
© WoutervanderSar
© WoutervanderSar