De stadswinkel van Mercedes

De Mercedes me Store van Mercedes-Benz in het centrum van Hamburg is een stadswinkel die een interactieve merk- en productbeleving biedt op 550 vierkante meter. Via touch screens, configuratie tools en met persoonlijke gesprekken kom je alles te weten over de verschillende modellen en diensten van het Duitse automerk. Stadswinkels zijn een belangrijk onderdeel van het Best Customer Experience initiatief dat Mercedes-Benz in 2014 lanceerde, met als doel om klanten individueel aan te spreken.

26.06.2017 | ... x bekeken

© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz

Best Customer Experience

In 2014 lanceerde Mercedes-Benz haar Best Customer Experience initiatief met als doel om klanten individueel aan te spreken. In het bijbehorende merk Mercedes me komen alle elementen van de Best Customer Experience samen met thema’s als move me, connect me, assist me, finance me en inspire me. Mercedes biedt zo een persoonlijke klantenservice en speelt hiermee in op de veranderende klantwensen.

Zones
De Mercedes me Store in Hamburg bestaat uit drie zones. Het middelpunt is de 350 m2 grote restaurant lounge met expositieruimte waar de Mercedes-Benz modellen worden gepresenteerd en regelmatig events worden georganiseerd. In de Studio maak je nader kennis met het merk Mercedes Benz en kun je je laten informeren over alle modellen en services. Wil je liever in privésfeer persoonlijk advies krijgen dan is daar ook een aparte ruimte voor.

Op dit moment zijn er zeven Mercedes me Stores op de wereld: in Hamburg, Milaan, München, Tokio, Hong Kong, Peking, en Moskou. Binnenkort worden dat er acht, later dit jaar wordt een vestiging in Melbourne geopend.

© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz