Geribbeld aluminium als icoon

RIMOWA, één van Europa’s meest toonaangevende fabrikanten van reisbagage, heeft haar eerste flagshipstore geopend in het hart van Parijs tegenover hotel Bristol. De winkel telt vijf verdiepingen en toont de gehele high end collectie RIMOWA koffers. Ook vind je er een breed scala aan diensten zoals een grote expositieruimte, een filmzaal gewijd aan de film over het Junkers F.13 project van RIMOWA, een customer service center en een volledige reparatiewerkplaats.

23.02.2017 | ... x bekeken

© RIMOWA
© RIMOWA
© RIMOWA
© RIMOWA
© RIMOWA

Eerbetoon aan inspiratiebron

De winkel ademt de sfeer van de commerciële luchtvaart door materiaalgebruik van het iconische geribbelde aluminium. Je ziet een replica van de romp van het eerste metallic vliegtuig, de Junkers F13. Het is een eerbetoon aan de grootste inspiratiebron van RIMOWA.

Innovatie
Een speciale ruimte in de winkel is gewijd aan de nieuwe RIMOWA Electronic Tag, die werd geïntroduceerd in 2016. Het is het eerste systeem ter wereld dat de klant de mogelijkheid geeft om zijn koffer via smartphone in te checken bij Lufthansa en Eva-Air, en in te leveren bij de automatische bagage drop machine. Dit scheelt veel tijd bij de check-in balie.

© RIMOWA
© RIMOWA
© RIMOWA
© RIMOWA