Samsung House

Samsung heeft in Latijns-Amerika haar eerste Samsung House geopend, geïnspireerd door de iconische Samsung 837 store in New York. Samsung House is te vinden in een historisch herenhuis in Beunos Aires met twee verdiepingen verdeeld over 400 vierkante meter. Je probeert er de nieuwste producten uit, neemt een kijkje nemen in de smart home van de toekomst en leert het beste uit je apparaat te halen in de Galaxy School.

10.09.2019 | ... x bekeken

© Samsung
© Samsung
© Samsung
© Samsung
© Samsung

Activiteiten

In de smart home van de toekomst ervaar je de voordelen van internet of things door intelligente apparaten van Samsung uit te proberen. Ook prototypes en toekomstige producten worden hier aan het publiek getoond. Gebruikers van een Samsung Galaxy kunnen gratis terecht voor een smart service, waarbij je wordt geholpen bij een apparaatdiagnose en optimalisatie, het overzetten van gegevens of software-updates. Ook hebben klanten toegang tot 24-uurs reparatieservices.

In Samsung House worden verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd, zoals tentoonstellingen, kooklessen, smartphone-fotografielessen door gerenommeerde fotografen en lezingen over de nieuwste modetrends door ontwerpers. In Galaxy School leer je hoe je het beste uit je apparaat kunt halen.

© Samsung
© Samsung
© Samsung
© Samsung
© Samsung