Koffie, sneakers en kunst in één groene oase

Welkom bij SEED Brklyn, waar kunst, cultuur en de lokale community samenkomen. Deze winkel in Brooklyn NYC is niet zomaar een winkel, maar een heuse ervaring. Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je ondergedompeld in een mini kunstgalerij, omringd door unieke en inspirerende kunstwerken, die je het gevoel geven dat je in een wereld vol creativiteit bent gestapt.

03.05.2023 | ... x bekeken

© Greg Travers/Seed Brklyn
© Greg Travers/Seed Brklyn

Place to be for the Brooklynites

SEED Brklyn biedt een platform voor zowel lokale als internationale kunstenaars om hun verhalen te delen en hun creatieve merchandise te tonen. Dit concept is geïnspireerd door de trend van local love, en je vindt hier een indrukwekkende selectie producten van gevestigde en opkomende merken van (jonge) creatives uit de buurt. Bovendien is SEED Brklyn niet alleen een winkel, maar ook een ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap. In de aparte communityruimte komen regelmatig Brooklynites samen voor workshops en andere activiteiten, zoals het recente evenement ‘Seed the Sunrise’, dat zich richtte op NFT’s en Web3.

Oase van groen
Terwijl je door de winkel dwaalt, merk je hoe het spel van licht, kleur en vorm een unieke en steeds veranderende omgeving creëert die je betrokken en verrast houdt. Geen statische, grijze wanden, maar gerecyclede en gebogen gifgroene rekken met exclusieve kleding van upcoming merken. En als je een liefhebber van sneakers bent, ben je bij SEED Brklyn aan het juiste adres. Naast een uitgebreide selectie nieuwe en exclusieve sneakers biedt de winkel zelfs een unieke reinigingsservice aan, waarbij je kostbare sneakers voor en na de reiniging in een kluis worden bewaard om hun waarde en veiligheid te garanderen. Dat is pas service! Ook is er een koffiebar in de winkel, zodat je de lekkerste latte’s kunt drinken terwijl je struint door de excentriek groene winkel. SEED Brklyn heeft het allemaal.

© Seed Brklyn
© Melissa Yang
© Greg Travers/Seed Brklyn
© Greg Travers/Seed Brklyn