Werken in de Smart Lounge bij Starbucks

Voor degene die nog moet wennen aan het thuiswerken en de kantoorsfeer mist, heeft Starbucks in samenwerking met Think Lab een vestiging in Tokio geopend. Bij deze vestiging vind je – naast het bekende Starbucks-café ­– de Smart Lounge, een plek die volledig is ingericht om individueel of in groepen te werken.

17.09.2020 | ... x bekeken

© Starbucks
© Starbucks
© Starbucks
© Starbucks

Ongestoord werken bij Starbucks

In deze nieuwe vestiging in Tokio vind je het bekende Starbucks café waar je je verse koffie kunt bestellen, of waar je geplaatste bestelling via de Mobile Order & Play-app al klaarstaat. Als je wilt blijven om te werken of te studeren is het mogelijk om gebruik te maken van de Smart Lounge op de eerste verdieping. Hier zijn verschillende werkplekken ingericht, verdeeld in twee zones: de Co-Work zone en de Solo-Work zone.

In de Co-Work zone is er ruimte voor vergaderingen en presentaties en is er videoconferentie apparatuur beschikbaar. De Solo-Work zone is ingericht met verschillende kleinere werkplekken voor individuele opdrachten, waar je met opperste concentratie kunt werken. Om zeker te zijn van een werkplek kun je vooraf een plek reserveren via de ThinkLab-app. Deze app bevat alles in één: je kunt er reserveringen mee maken, betalen en de ruimte ontgrendelen.

© Starbucks
© Starbucks
© Starbucks
© Starbucks
© Starbucks