Winkel aan huis

Tony's Chocolonely heeft de deuren geopend van zijn eerste eigen winkel, vlak naast het hoofdkantoor op het Westergasterrein in Amsterdam. Je kunt er alle heerlijke chocoladerepen met smaken als puur/amandel/zeezout en melk/passievrucht/yoghurt kopen en je mag ook alles proeven. Daarnaast verkopen ze exclusieve items als Tony’s tassen, Tiny Tony rompertjes en zelfs een Tony’s Chocolonely notebook.

28.10.2016 | ... x bekeken

Tony's Chocolonely
Tony's Chocolonely
Tony's Chocolonely
Tony's Chocolonely
Tony's Chocolonely

Zoete inval

Het was altijd al zoete inval bij het hoofdkantoor van Tony’s Chocolonely op het Westergasterrein. Steeds meer voorbijgangers kwamen langs om meer te weten te komen over de 100% slaafvrije chocolade en om de repen te proeven en kopen. Hoe kan je nou beter je verhaal en je chocolade delen dan iedereen gewoon bij je thuis uit te nodigen? Zo ontstond het idee om een ‘winkel aan huis’ te openen.

De kleurrijke winkel neemt je een klein beetje mee in Tony’s verhaal met quotes als ‘Samen maken we ’t verschil’ en ‘Let’s raise the bar’. Eyecatcher is de metershoge chocolade-automaat gevuld met alle smaken Tony’s Chocolonely-repen. Ook de typerende ongelijke verdeling van de chocoladereep zie je terug in de schappen. Alleen het ‘op weg naar 100% slaafvrije chocolade’-verhaal – dus de WHY van het merk – zou wat ons betreft zeker prominenter verteld moeten worden, het is nu nét iets te productgericht.

Wat nog leuk is om te weten, is dat de chocoladewinkel wordt op tourbeurt bemand door medewerkers van het hoofdkantoor en is alleen op werkdagen geopend. Tussen de middag gaat de winkel even dicht zodat de medewerkers een boterham kunnen eten.

Tony's Chocolonely
Tony's Chocolonely
Tony's Chocolonely
Tony's Chocolonely