Apple store 2.0

Precies 15 jaar na het openen van de eerste Apple Store, opent Apple haar nieuwste flagshipstore in San Francisco. Deze winkel heeft nieuwe voorzieningen en diensten die ook in andere Apple Stores doorgevoerd zullen worden. Zo vind je er een Genius Grove met echte bomen, een Forum met een 6K-videowand, een Plaza met zitjes en gratis wifi die 24/7 open is, een Avenue met winkeletalages die zich dynamisch aanpassen en een Boardroom waar trainingen worden gehouden.

24.05.2016 | ... x bekeken

Apple
Apple
Apple
Apple
Apple

De volgende generatie van Apple retail

Apple wil een ontmoetingsplek zijn waar bezoekers een leuke tijd hebben en iets nieuws leren. Daarom zijn deze nieuwe designelementen toegevoegd:

De Avenue
Geïnspireerd op een boulevard met winkeletalages die zich dynamisch aanpassen aan het jaargetijde. De etalages hebben elk een interactief thema zoals muziek en fotografie, en laten de producten en diensten van Apple volledig tot hun recht komen.

De Genius Grove
Bevindt zich in het hart van de Store en is voorzien van bomen waaronder klanten worden geholpen door de Genius-medewerkers.

Het Forum
Een levendige ontmoetingsplek met in het midden een 6K-videowand. Hier speelt Today at Apple zich af, een initiatief dat getalenteerde kunstenaars, fotografen, muzikanten, gamers, ontwikkelaars en ondernemers een podium biedt.

De Plaza
24 uur per dag geopend, voorzien van zitjes en gratis wifi.  De Plaza vormt het decor van Today at Apple, met in het weekend akoestische optredens van plaatselijk talent. Het Plaza in Apple Union Square is onder meer voorzien van een fontein uit 1969. 

De Boardroom
Een ruimte waar het Business Team van de Store training en advies geeft aan ondernemers, softwareontwikkelaars en andere klanten uit het MKB.

Nog een leuk detail: de winkel draait volledig op duurzame energie, die onder andere afkomstig is van de zonnepanelen op het dak.

Apple
Apple
Apple
Apple