H&M met flexitarisch café

H&M heeft in Barcelona één van haar grootste flagshipstores ter wereld geopend. Je vindt er alle kledingcollecties, de home collectie én een flexitarisch café waar je kunt genieten van gezonde snacks en verse sapjes. De flagshipstore telt 5.000 m2 verdeeld over vier verdiepingen. De culinaire ruimte op de tweede verdieping is opgezet in samenwerking met dé Barcelonese healthy hotspot Flax & Kale van de bekende selfmade chef Teresa Carles.

14.02.2017 | ... x bekeken

© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M

Samenwerking met healthy hotspot

H&M is voor de nieuwe flagshipstore een samenwerking aangegaan met de Catalaanse chef Teresa Carles, een expert op het gebied van gezond en vers eten. Haar flexitarische restaurant Flax & Kale in Barcelona is dé hotspot waar locals, studenten, health freaks, hipsters en toeristen graag komen voor gezonde flexitarische gerechten die voor 80% gebaseerd zijn op groenten en fruit.

De Flax & Kale á Porter in de H&M flagshipstore bestaat uit een Grab & Go Healthy muur, een sapbar en een koffiecorner. De culinaire ruimte is heel rustig en stijlvol door het gebruik van materialen als roestvrijstaal en eik, en past heel goed bij de sfeer van deze prachtige winkel.

© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M