Lush, een Brits cosmeticamerk dat bekend staat om zijn handgemaakte, verpakkingsvrije en ethische producten, heeft haar grootste winkel in Schotland geopend. Een indrukwekkende zaak van 20.000 vierkante meter aan Buchanan Street in Glasgow. Het biedt nieuwe concepten en een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten, kleding en cosmetische accessoires, en fungeert als een retail playground voor jong en oud.

10.12.2023 | ... x bekeken

© Lush
© Lush

Van zeepbal tot discobal

Shampoo Bar
Een opvallend hoogtepunt in de winkel is de Shampoo Bar. Hier kunnen shoppers niet alleen hun haartype ontdekken, maar ook genieten van een haarwasbeurt. Na deze verfrissende ervaring hebben shoppers de keuze om hun look zelf af te maken met het exclusieve assortiment haarstylingproducten, of om zich te laten stylen door de getalenteerde Hair Stylists van Lush. Daarbij kan je ook je huid laten analyseren in de make-up corner.

Discobal
Naast deze unieke haarervaringen heeft de winkel meer verrassingen, waaronder een speciale feestruimte en een instore café gehost door Plant Blonde, een onafhankelijke vegan koffiebar. De winkel is prachtig ingericht, met reusachtige badbommen die aan het plafond hangen, ronddraaiende huis- en haarverzorgingsproducten op een zogenoemde sushi-band, graffiti van een lokale kunstenaar en een enorme discobal die je naar de playground leidt. Hier zorgen giant jellies en producten die je mag aanraken en proberen voor veel speelplezier. Wat de service betreft, is het personeel uitgerust met draagbare kassa’s, zodat klanten overal in de winkel aankopen kunnen doen en dit betaalproces frictionless verloopt.

 

© Lush
© Less Gallagher
© Lush
© Lush