De ultieme merkbeleving

In de global flagshipstore van Lush in Liverpool is plek voor maar liefst 9 miljoen bruisballen, maar op de drie verdiepingen (in totaal 1.380 m2) is er nog veel meer te zien én te beleven dan dat. Om de producten van Lush optimaal te ervaren is er een spa met zes behandelkamers aanwezig waar je kan kiezen voor een gezichtsbehandeling of een nieuw kapsel in het HairLab. Lush heeft meerdere bezoekredenen toegevoegd om klanten te blijven verrassen.

02.04.2019 | ... x bekeken

© Lush
© Lush
© Lush
© Lush
© Lush

Spa, bloemist en bibliotheek

Naast de beautyproducten is in deze flagshipstore ook aandacht besteed aan de omgeving. De groene planten spelen een grote rol in het interieur en je kunt zelfs lokaal gekweekte planten en bloemen kopen. Om klanten te betrekken bij het ontstaan van Lush is er ook een ‘parfum bibliotheek’, waar je de evolutie van de parfumgeschiedenis van Lush kan lezen. De winkel is een walhalla voor Lush-fans. Na het rondstruinen door de winkel kan je ook nog een decaf, flat white of americano drinken in de koffie- en theebar.

 

Lush speelt met deze flagshipstore perfect in op de trend ‘retail playground’. Door het integreren van meerdere functies zorgt Lush ervoor dat klanten langer in de winkel blijven, vaker terugkomen en dat de transactie verandert in een attractie.

© Lush
© Lush
© Lush
© Lush
© Lush
© Lush
© Lush