Sculpted By Aimee, een make-up- en huidverzorgingsmerk, heeft haar allereerste flagshipstore geopend. De twee verdiepingen tellende winkel, in het hart van Carnaby, Londen, verwelkomt bezoekers met een strakke roze etalage. Met een assortiment van meer dan 110 cruelty-free producten, belooft het een (h)eerlijke schoonheidservaring. 

08.01.2024 | ... x bekeken

© Sculpted By Aimee
© Sculpted By Aimee
© Sculpted By Aimee

Roze, roze en nog meer roze

De aanpak
Bij Sculpted By Aimee hanteren ze een deskundige aanpak, die zich onder andere kenmerkt door het gebruik van dierproefvrije ingrediënten. Daarnaast kunnen shoppers ter plaatse hun gebruikte producten inleveren en hiermee bonuspunten verdienen. Dit alles stelt de shopper in de gelegenheid a-better-me te worden. Met professionele artiesten en een handige ‘Five Minute Face’-service bieden zij klanten de mogelijkheid om niet alleen te winkelen, maar ook om te genieten van een persoonlijke make-upervaring. En om het shoppergemak te vergroten, hebben ze in lijn met frictionless shopping, roaming-kassa’s, virtuele try-on-schermen en digitale lookboeken aangebracht.

The Suite
Op de tweede verdieping is een ruimte welke ‘The Suite’ wordt genoemd. Dit is een speciaal ontworpen studioruimte voor make-uplessen, masterclasses en evenementen. Op deze manier zet het merk zich in voor community building van schoonheidsliefhebbers. Deze stap zorgt voor een diepere betrokkenheid waar shoppers niet alleen producten kopen, maar ook deelnemen aan een bredere community. Dit alles maakt dat het merk een vooraanstaand voorbeeld is in de schoonheidsindustrie, waarbij ze streven naar een betere versie van jezelf zonder concessies te doen aan principes.

© Sculpted By Aimee
© Sculpted By Aimee
© Sculpted By Aimee
© Sculpted By Aimee