Investeer in jezelf bij Sporty & Rich

Het bruisende hart van SoHo in New York City verwelkomt een gloednieuwe must-visit voor alle wellness lovers: Sporty & Rich. Het populaire lifestyle- en wellnessmerk, wat staat voor sportswear-meets-quiet-luxury, groeit. Het werd tijd voor het openen van de eerste fysieke winkel: een ruimte die veel meer is dan alleen een transactieplek. Naast dat je hier de nieuwe collecties en samenwerkingen kunt vinden, is de winkel ook een hang-out die zich richt op gezondheid, welzijn en community.

24.08.2023 | ... x bekeken

© Jonathan Hokklo
© Jonathan Hokklo

Health is the new wealth

Een trend die Sporty & Rich omarmt in de winkel is holistic health – het bevorderen van welzijn en balans in het leven van mensen. Bezoekers kunnen zich niet alleen onderdompelen in de mooiste kleding voor je work-out die deze gezonde levensstijl bevordert, maar vinden hier ook extra services die deze levensstijl nog meer ondersteunen. Zo vind je er een café dat gezonde smoothies, vitamin shots, matcha, ‘bone broth’ en snacks serveert. Maar er zijn in de winkel ook twee ruimtes waar verschillende exclusieve wellnessbehandelingen worden gegeven, variërend van massages tot gezichtsbehandelingen. Dit alles bedoeld om nog meer te investeren in je fysieke en mentale welzijn

Health Hub

Het merk begrijpt dat we in dit digitale tijdperk toch op zoek zijn naar persoonlijke verbindingen en échte gesprekken. Het is de bedoeling dat de winkel een health hub wordt, een plek waar community building voor individuen die een gezonde levensstijl omarmen, centraal staat. Zo is de winkel ingericht als plek om samen te komen, te kunnen ontspannen en nieuwe mensen te leren kennen, zonder dat men de druk voelt om iets te moeten kopen. Je kunt je terugtrekken in de gekleurde loungebanken die door de winkel verspreid staan, of even tot rust komen in het café met een sapje of wat lekkers. Juist door de toevoeging van deze elementen hoopt eigenaresse Emily Oberg dat mensen deze plek zullen omarmen als een nieuwe hang-out, waar ze samen onderdeel zijn van de Sporty & Rich-community.

Conclusie: bij Sporty & Rich vind je alles om de gezondste versie van jezelf te worden.

© Jonathan Hokklo
© Jonathan Hokklo
© Jonathan Hokklo
© Jonathan Hokklo