Een nieuw restaurantconcept voor La Place

21.12. 2020 | 2269 x bekeken © La Place

La Place heeft een nieuw restaurant en take away concept ontwikkeld waar de nieuwste trends in food en foodbeleving tot leven komen. Het concept is ontwikkeld door een team van creatieven waarvan Crossmarks onderdeel uitmaakt. Het restaurant is voorzien van veel lichte materialen in combinatie met groen. Er is een prominente plek voor de koffiebar en er zijn verschillende soorten zitjes waar klanten kunnen verblijven, of je nu even een kopje koffie wilt of rustig wil werken.

All day good food fast
Het nieuwe concept bevat meer dan 100 nieuwe gerechten. Zo vind je ook veganistische en vegetarische gerechten. Daarnaast is er All Day Breakfast en een koffiebar met de heerlijkste koffiespecials. Ook nieuw is het La Place Take Away en La Place voor Thuis assortiment. Zo kun je op elk moment van de dag genieten van het beste van La Place.

De eerste nieuwe restaurants vind je in Laren en in Bruchem-De Lucht aan de A2. In Amsterdam Leidsestraat vind je een uitgebreide La Place Express in een nieuw jasje. En de eerste La Place Express opende in oktober in Jumbo City Haarlem Kruisstraat en Amsterdam Linnaeusstraat.

Klik hier om het nieuwe restaurant in Laren te bekijken.

Crossmarks ondersteunt La Place en Jumbo met diverse formule-, branding en marketingvraagstukken.

Al het nieuws
Het nieuwe Bike Totaal wil dat iedereen ‘m pakt
Lees verder
Hoe blijf je als winkelier succesvol? Onze Strategy Director geeft tips
Lees verder
Terugluisteren: Lori van Waes over de retailrecessie in een radio-uitzending van De Ondernemer
Lees verder