NIEUWSARTIKEL

Nieuwe website Crossmarks live

06.09.2016 | 2364 x bekeken

Helemaal van nu

U heeft het vast al gezien: de website van Crossmarks zit in een nieuw jasje. Bij Crossmarks draait het tenslotte om scherp zijn, en van nu blijven. Onze website sluit daar naadloos op aan; het is het platform waarop we onze kennis met u delen, zodat we elkaar kunnen blijven inspireren.

Wat heeft onze website u allemaal te bieden? Naast de laatste nieuwsberichten en apps vindt u op Crossmarks.nl alles over het retailen van nu. Zo vertellen we u graag onder meer over smart data en responsive retailing. Benieuwd naar de laatste retailinnovaties en -inzichten? Kijk dan eens op onze blog, waar Albert Top en andere collega’s uitleggen hoe u uw winkelprestaties naar een hoger niveau tilt.

Liever concreet zien hoe het anders kan? De must sees nemen u mee naar mooie én succesvolle retailconcepten van over de hele wereld. Van een Amsterdamse boetiek voor balkoninrichting tot een Zweedse supermarkt zonder personeel; inspiratie in overvloed. Naast een frisse look heeft de website ook nieuwe opties gekregen. Zo is er nu de mogelijkheid om u in te schrijven voor verschillende thema’s, en is de website vanaf ieder device optimaal toegankelijk. Zo blijft u altijd van nu, ook vanuit uw luie stoel.

Meer nieuws

Brabantse samenwerking Crossmarks en vanHaren

Lees meer

Crossmarks gaat samenwerking aan met Perry

Lees meer

Een avond vol retailinspiratie op de eerste editie van het NowHow kennisevent

Lees meer