Nieuwe website Crossmarks live

6.09. 2016 | 10091 x bekeken

Helemaal van nu

U heeft het vast al gezien: de website van Crossmarks zit in een nieuw jasje. Bij Crossmarks draait het tenslotte om scherp zijn, en van nu blijven. Onze website sluit daar naadloos op aan; het is het platform waarop we onze kennis met u delen, zodat we elkaar kunnen blijven inspireren.

Wat heeft onze website u allemaal te bieden? Naast de laatste nieuwsberichten en apps vindt u op Crossmarks.nl alles over het retailen van nu. Zo vertellen we u graag onder meer over smart data en responsive retailing. Benieuwd naar de laatste retailinnovaties en -inzichten? Kijk dan eens op onze blog, waar Albert Top en andere collega’s uitleggen hoe u uw winkelprestaties naar een hoger niveau tilt.

Liever concreet zien hoe het anders kan? De must sees nemen u mee naar mooie én succesvolle retailconcepten van over de hele wereld. Van een Amsterdamse boetiek voor balkoninrichting tot een Zweedse supermarkt zonder personeel; inspiratie in overvloed. Naast een frisse look heeft de website ook nieuwe opties gekregen. Zo is er nu de mogelijkheid om u in te schrijven voor verschillende thema’s, en is de website vanaf ieder device optimaal toegankelijk. Zo blijft u altijd van nu, ook vanuit uw luie stoel.

Al het nieuws
Een nieuw restaurantconcept voor La Place
Lees verder
Terugluisteren: Lori van Waes over de retailrecessie in een radio-uitzending van De Ondernemer
Lees verder
Whitepaper Van 1,5 meter naar 1,5 keer beter
Lees verder